Indonesische avond met Tante Lien

Niemand minder dan Wieteke van Dort trad voor ons op tijdens de Indonesische avond! Haar mooie liedjes en verhalen over het oude Indonesië werden ontvangen met een lach en een traan. Kok Olaf en zijn team hebben een heerlijk Indonesisch buffet voor ons verzorgd.

Wilt u ook aanwezig zijn op onze evenementen? Word dan donateur van Stichting Hulp Gehandicapten: Word Donateur

Wieteke van Dort als Tante Lien

Tante Lien is een begrip in Nederland én Indonesië! Ze is beroemd van haar televisieprogramma de Late Late Lien Show (1979-1981). Ze kwam naar Goes om voor ons op te treden en daar zijn we haar enorm dankbaar voor. Kijk voor meer informatie op haar website.

Win een mooie mok!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een speciale mok van Stichting Hulp Gehandicapten! Kijk voor meer informatie op de pagina: Winactie