Hoe steunt u ons via de Vriendenloterij?

Zoals u misschien al wist, kunt u ons steunen met uw deelname aan de Vriendenloterij. Deze loterij schenkt namelijk een groot deel van de verkopen aan goede doelen. Op deze pagina leggen wij u stap voor stap uit hoe u ervoor kunt kiezen om ons te steunen!

Stap 1.

Ga naar de pagina om u in te schrijven als deelnemer van de vriendenloterij. Kies bij Welk goed doel wilt u steunen? voor Een club, vereniging of stichting naar keuze.

Stap 2.

Klik op de zoekbalk en typ Stichting Hulp Gehandicapten. Onze stichting zal verschijnen onder de zoekbalk. Klik op Stichting Hulp Gehandicapten Goes en vervolgens op VOLGENDE STAP.

Stap 3.

Vul uw gegevens in en rond de registratie af. Hierna krijgt u van de Vriendenloterij een e-mail ter bevestiging van uw deelname. Hartelijk bedankt voor uw steun!

Speelt u al mee met de Vriendenloterij en wilt u graag uw goede doel wijzigen, zodat u ons steunt? Neem dan contact op met de Vriendenloterij, zodat zij de wijziging voor u kunnen maken. Klik hier om naar de contactpagina van de Vriendenloterij te gaan.

Win 2 tickets voor Alwin & Vrienden!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak kans op twee tickets voor Alwin & Vrienden! Kijk voor meer informatie op de pagina: Winactie