Feestavond met Thilly

Zaterdag 14 april 2012 organiseerde Stichting Hulp Gehandicapten weer een gezellige feestavond voor haar donateurs en andere belangstellenden. Tijdens deze avond werden het nieuwe logo en de vernieuwde website gepresenteerd en konden de bezoekers genieten van een optreden van Zangeres Thilly uit Volendam en heerlijke hapjes. Ook werden er een paar rondjes bingo gespeeld.

Zangeres Thilly

De Volendamse Thilly maakt een feest van elk evenement. Met haar vrolijke liedjes tovert ze een zaal vol zittende mensen om in een polonaise. Dansen, meezingen en lachen: het kwam allemaal aan bod tijdens het optreden van Thilly. Kijk voor meer informatie opĀ de website van zangeres Thilly.

Win een mooie mok!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een speciale mok van Stichting Hulp Gehandicapten! Kijk voor meer informatie op de pagina: Winactie