Zeeuwse Sien

Zaterdag 17 maart 2018 organiseerden wij een gezellige Zeeuwse avond met een Zeeuws koud buffet en een optreden van de enige echte Zeeuwse Sien.

Zeeuwse Sien

Marijke van Peene maakt grote stappen als Zeeuwse Sien. Een eigen theatershow, optredens in verzorgingshuizen en een eigen boekje. Met haar herkenbare grappen in Zeeuws dialect, spreekt zij veel mensen aan in de provincie. Een zeer toegankelijke show vol vermaak! Kijk voor meer informatie op de site van Zeeuwse Sien!

Wilt u ook geen feestje missen? Word dan donateur van Stichting Hulp Gehandicapten: Word Donateur

Win een mooie mok!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak kans op een speciale mok van Stichting Hulp Gehandicapten! Kijk voor meer informatie op de pagina: Winactie